Skriv Korrekt Dansk

2019-02-25T10:15:41+00:00

Skriv Korrekt Dansk

En website til e-undervisning i sprog, tegnsætning og sprogrigtighed

Skrivkorrektdansk.dk er udviklet til at træning elever i at skrive korrekt dansk. Webstedet adresserer administrativt personale og lærere på skolerne og fokuserer på det aktuelle og korrekte skrivesprog. Studerende og lærer er også velkomne til at bruge webstedets guider og test.

Webstedet og udtrykket er strengt, hvilket hjælper eleverne til at se, hvad der er korrekt og forkert. Derfor er designet enkelt – sort/hvidt, rødt/grønt. De grafiske udformninger er designet for at fremhæve de svære elementer i opgaverne, hvilket hjælpe eleverne igennem opgaverne.

Se hele sitet her: Skrivkorrektdansk.dk

HVS Avademy

2019-02-18T09:07:09+00:00

HVS Academy

En e-kursusportal til uddannelse af som Stabshjælper i Hjemmeværnet

Designmanualen er udarbejdet til brug for kursusportalen HVS ACADEMY.DK. Formålet med designmanualen er, at portalen har en klar og genkendelig profil i forhold til Hjemmeværnets eget visuelle udtryk og principper, samt at der er givet klare visuelle retningslinier for de forskellige websites i portalen.

Se den samlede designmanual.

Læringsobjekter til portalen HVS Academy

Animationerne/objekterne er lavet i Edge Animate til undervisning af Stabshjælperne. Herunder er et udpluk af de forskellige objekter til e-læring. De tre forskellige undervisningsformer er:

Problem og Løsning
Se det!
Viden om

Herefter er de lagt ind i portalen til onlinelæring.

Kalker og skitser
Problem og løsning
Kalker og skitser
Se det!
KNS Tjeneste
Se det!
KNS Tjeneste
Viden om
Situationskort
Se det!
Situationskort
Viden om
Back to front